Barbecuemarinerede kinarejer på grill
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : |
|
|
Rejerne tøes op. De pilles ved, at man "krænger" skallen af fra bugen og ud-ad. Forsøg at lade halen blive tilbage. Så er der noget at holde fast i når de skal af pinden og fortæres. Rejerne "køres på" pinden, både gennem den tynde og den tykke del af rejen. Så er der en god chance for, at den bliver hvor den skal under tilberedningen. Alle grillspydene lægges i et fad i passende størrelse.
BBQ-saucen omrystes godt og der tilsættes 1/4 del vand. Hældes over rejerne, og fadet pakkes godt ind i film, så ikke alle andre varer i dit køleskab, skal tage smag af den kraftige BBQ-sauce. Marineres i 1 døgn.
Afhængig af årstiden, skal du tage stilling til, om du vil grille dem ude i haven eller de skal grilles i din ovn. Uanset hvad, skal der ikke ofres mere end 3 - 4 min. på hver side. Så er de klar til servering. Flütes lunes efter anvisning på pakken. Det er næsten ikke ulejligheden værd, at bage dem selv. Brug hellere tiden sammen med dine gæster. |
|
Opskriften er vist 31030 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Grumm - 2012-08-20 14:46:15 Latterligt. Dette kan ikke karaktiseres som en opskrift, blot én vare der blandes med en anden vare. Havde der været en opskrift på en god barbecue-sovs, så havde det været acceptabelt. anonym - 2010-05-03 18:29:05 Virkelig lækkert! Og man kan sagtens lave barbecuesaucen selv, super nemt, virkelig lækkert og rigtig billigt :) Louise - 2007-05-19 18:04:37 Det er super goodt! Prøv det! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne