Røget makrel på grill
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel Indsendt : |
|
|
Træk skindet af makrellen og del den i to fileter. Fjern omhyggeligt alle ben. Læg hver filet på et stykke alufolie på en bund af snittet forårsløg. Fordel skivede tomater og champignoner ovenpå og drys med hakket dild og persille samt salt og peber. Luk folien sammen og læg pakkerne på en varm grill i 8-10 min. Server med nye, kogte kartofler og brug saften fra fiskepakkerne som dyppelse.
|
|
Opskriften er vist 27040 gange,
og udskrevet 651 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne