Pariserbøf på grill

Pariserbøf på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Et toastbrød eller en skive franskbrød
100 g.hakket oksesmåkød
 Hakkede rå løg
 Kapers
 Høvlet peberrod. (kan udelades)
 Hakkede rødbeder
 Pickles (kan udelades)
 en rå æggeblomme
 Salt
 friskkværnet peber
 Evt. yderligere grillkrydderi
 
Opskrift:
Tænd op i grillen. Smør evt. grillristen med lidt olie.

Smør det hakkede kød på brødet. Krydrer med salt og peber, og evt. med yderligere krydderi efter smag. Når grillen er klar kommes pariserbøffen på grillen, med bøfsiden nedad. Vendes kort før servering og ristes ganske kort. Pas på brødet skal ikke have så meget.

Serveres med det forskellige fyld, og folk kan selv bestemme hvad de vil have på.





karakterer:
Opskriften er vist 28519 gange,
og udskrevet 476 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-21 09:29:46
Man kan også få salomonella forgiftning af at spise kød der ikke er gennemstegt, så ingen bekymring.

  -   2010-07-21 09:28:36
Til den bekymrede. Du behøver ikke være så bekymret. Vi bruger ofte alm rå æggeblommer. Husk bare lige ægget skal skoldes 5-10 sekunder inden du slår det ud og bruger blommen. Husk ligeledes at vaske hænder både før og efter. Det er på skallen salomonellaen sidder.

  -   2010-07-20 16:25:58
Klasse sommerspise!

  -   2008-08-28 13:01:23
husk ikke at bruge rå æg, som står i denne opskrift, men varmebehandlet æggeblomme