Pariserbøf på grill
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Tænd op i grillen. Smør evt. grillristen med lidt olie.
Smør det hakkede kød på brødet. Krydrer med salt og peber, og evt. med yderligere krydderi efter smag. Når grillen er klar kommes pariserbøffen på grillen, med bøfsiden nedad. Vendes kort før servering og ristes ganske kort. Pas på brødet skal ikke have så meget. Serveres med det forskellige fyld, og folk kan selv bestemme hvad de vil have på. |
|
Opskriften er vist 28519 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (25 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2010-07-21 09:29:46 Man kan også få salomonella forgiftning af at spise kød der ikke er gennemstegt, så ingen bekymring. plet - 2010-07-21 09:28:36 Til den bekymrede. Du behøver ikke være så bekymret. Vi bruger ofte alm rå æggeblommer. Husk bare lige ægget skal skoldes 5-10 sekunder inden du slår det ud og bruger blommen. Husk ligeledes at vaske hænder både før og efter. Det er på skallen salomonellaen sidder. rasmus - 2010-07-20 16:25:58 Klasse sommerspise! Den bekymrede - 2008-08-28 13:01:23 husk ikke at bruge rå æg, som står i denne opskrift, men varmebehandlet æggeblomme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne