Farsfad

Farsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.fårefars
1 løg
2 dl.groftkværnet selleri
1 æg
2 spsk.hvedemel
2 spsk.mild chilisauce
1 dl.mælk
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
250 g.broccoli
1 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Løget hakkes fint. Farsen røres med de øvrige ingredienser.

Broccolien deles i mindre stykker, der forkoges ca. 1 min. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte.

Fars og broccoli kommes lagvis i et ildfast fad. Sojasauce smøres eller pensles på overfladen.

Bages i ovnen ca. 30. min ved 200 grader.

Serveres med Flutes eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 23838 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-13 15:03:11
Hvordan kværner man selleri????