Grillspyd med tigerrejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skyl rejerne, giv dem et opkog og tør dem godt. Skær de nederste 2 cm af aspargesene. Skyl dem og skær dem i 4 cm lange stykker. Halver tomaterne. Sæt skiftevis rejer, asparges og tomater på grillspyd. Pensl med olie og drys med paprika. Grill spyddene.
Spinatsalat: med nye kartofler: Skær kartoflerne i skiver. Rens og skyl spinaten godt og riv den i mindre stykker. Skyl salaten og bland den med spinaten og kartoflerne. Hæld lidt balsamico over og server salaten til de grillstegte spyd |
|
Opskriften er vist 30859 gange,
og udskrevet 672 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2007-06-06 11:59:04 Skal rejerne pilles før man starter? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne