Grillspyd med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tør kyllingekødet og skær det i tern.
Halver peberfrugten, fjern frøstole og kog dem i ca. 5 min.
Skær peberfrugt og ananas i tern.
Sæt skiftevis kylling, peberfrugt og ananas på grillspyd.
Rør en marinade af olie, soja, karry, salt og peber.
Pensl grillspydene med marinaden og grillsteg dem i 8-12 min. Vend dem under stegningen.
Bulgursalat: Kog bulgur som angivet på emballagen. Vend rosiner, pinjekerner og karry i bulguren og server salaten til grillspydene. |
|
Opskriften er vist 69256 gange,
og udskrevet 1181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne