Grillspyd med hummerhaler og kylling og kokossals
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
|
|
Tænd for grillen i god tid. Gerne mindst en time før, grillen skal bruges - lidt afhængigt af, hvor mange kul du skal have brændt igennem.
Sæt skiftevis hummerhaler, kyllingekød og citron på spydene. Pensl det hele med lidt af olien fra salsaen og drys med salt og peber. Grill dem tæt på kullene i omkring ti min. på hver side, til kyllingekødet er gennemstegt, og der ikke løber rød kødsaft ud ved et stik i kødet. Opvarm olien til salsaen og steg forsigtigt løg og chili heri. Kom resten af ingredienserne i og tag gryden af varmen. Rør grundigt rundt og server salsaen lun eller kold til spydene. Server brød og tomatsalat til, eller du kan lave en rissalat. |
|
Opskriften er vist 17370 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne