Torskesalat, Bjørns
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den kogte torsk deles i passende stykker og kan samtidig gåes efter for evt. ben.
Dressing: Dressingen røres sammen, og smages til med sennep, worcestershire sauce, salt og peber. Torskestykkerne vendes forsigtigt heri. Sandwichbrødet ristes, deles evt. i 2, herpå lægges torskesalaten som nu kan pyntes med delte smilende æg, tomatspringer, frisk dild og sort stenbidderrogn. |
|
Opskriften er vist 46920 gange,
og udskrevet 1709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne