Grillede kødspyd

Grillede kødspyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kyllingebryst eller filet
200 g.chorizopølse
150 g.bacon, 8 skiver
 olivenolie
 paprika
 
 kartofler:
500 g.nye kartofler
0.5 dl.olivenolie
1 spsk.balsamico
2 tsk.Dijonsennep
2 skalotteløg
2 spsk.persille
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 Salat:
150 g.salat, f.eks. Rucolasalat og feldsalat
8 soltørrede tomater
1 rødløg
 frisk parmesanost
 
Opskrift:
Skær kyllingen i tern og pølsen i skiver. Sæt skiftevis kylling, pølse og bacon på træspyd. Pensl kødet med olie og drys med paprika. Grill spyddene, til kødet er mørt.

Marinerede kartofler:
Skrub kartoflerne og kog dem til de er møre, men stadig har bid. Rør en marinade af olie, balsamico, sennep, hakket skalotteløg, persille, presset hvidløg, salt og peber. Hæld marinaden over kartoflerne og stil dem koldt.

Salat:
Riv salaten groft. Skær de soltørrede tomater i strimler og hak løget fint. Skær tynde skiver af parmesanost og rør med let hånd alle ingredienserne sammen.

Server grillspydene med de marinerede kartofler og salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 21149 gange,
og udskrevet 527 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-16 09:06:34
en rigtig god opskrift, med gode kartofler og parmesanosten gav et eksrta pift.

  -   2005-01-01 01:01:01
kanon go kartoffelsalat..bruger rødløg selv..