Grillede kødspyd
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i tern og pølsen i skiver. Sæt skiftevis kylling, pølse og bacon på træspyd.
Pensl kødet med olie og drys med paprika. Grill spyddene, til kødet er mørt.
Marinerede kartofler: Skrub kartoflerne og kog dem til de er møre, men stadig har bid. Rør en marinade af olie, balsamico, sennep, hakket skalotteløg, persille, presset hvidløg, salt og peber. Hæld marinaden over kartoflerne og stil dem koldt. Salat: Riv salaten groft. Skær de soltørrede tomater i strimler og hak løget fint. Skær tynde skiver af parmesanost og rør med let hånd alle ingredienserne sammen. Server grillspydene med de marinerede kartofler og salaten. |
|
Opskriften er vist 21149 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2010-03-16 09:06:34 en rigtig god opskrift, med gode kartofler og parmesanosten gav et eksrta pift. anonym - 2005-01-01 01:01:01 kanon go kartoffelsalat..bruger rødløg selv.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne