Grillede kalkunruller

Grillede kalkunruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :     
Grillede kalkunruller, billede 4 Grillede kalkunruller, billede 1 Grillede kalkunruller, billede 2 Grillede kalkunruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
   
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Opskrift:
Bank kødet fladt, evt. mellem 2 stykker plastpose.

Rør flødeost med sennep, presset hvidløg og purløg. Fordel den rørte flødeost på kødstykkerne og rul kødet sammen. Fæstn kødet med kødnåle.

Grill, til kødet er mørt 15-20 minutter.

Server kødet med nye kartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 87890 gange,
og udskrevet 2499 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7020 (1671 kcal)
KJ pr. Pers. 1755 (417 kcal)
Vægt ialt 1709 gram
Vægt pr. Pers. 427 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 410 KJ (97 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-07-02 22:41:09
De kunne evt. grilles på en grillpande

  -   2011-07-11 09:24:22
Kan man lægge rullerne i et ildfast fad og sætte dem i ovnen ? Jeg har ikke have eller gril. De lyder så dejlige.

  -   2011-03-26 17:22:12
Rigtig gode! Jeg steger dem på panden, hvilket også fungerer rigtig godt. Man kan også sagtens erstatte purløg, med basilikum.

  -   2009-06-28 09:26:04
Prøv at lægge bacon omkring rullen. og mere hvidløg :-O.

  -   2009-06-23 07:15:22
Tiden kommer jo meget an på hvor varm grillen er og hvor tæt risten er på gløderne. Men der gik faktisk længere end vi havde troet før rullerne var gennemstegte, hvilket de jo skal være når det er fjerkræ.

  -   2009-06-22 00:53:51
Tak Sys... det er da værd at huske på. Har nogen prøvet denne ret? Synes 15-20 min på grill lyder længe for kalkunkød

  -   2005-01-01 01:01:01
Pres ALDRIG hvidløg. Hak dem i stedet. At presse et hvidløg, er at sidestille med regulær voldtægt, af dette ædle kryderri/grøntsag. Når vi presser frigør vi hvidløgets olier, der dels for vi menneske til at "lugte fælt" og dels kan give os en smagsoplevelse af denne ædle urt som værende "metal". Hak det i stedet fint på spækbrættet - det kan gøres på under 10 sek. - og tilsæt de finthakkede hvidløgfed, og alle vil få en velsignet og velsmagede oplevelse.