Grillede kalkunruller
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank kødet fladt, evt. mellem 2 stykker plastpose.
Rør flødeost med sennep, presset hvidløg og purløg. Fordel den rørte flødeost på kødstykkerne og rul kødet sammen. Fæstn kødet med kødnåle. Grill, til kødet er mørt 15-20 minutter. Server kødet med nye kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 87808 gange,
og udskrevet 2499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-07-02 22:41:09 De kunne evt. grilles på en grillpande Tove - 2011-07-11 09:24:22 Kan man lægge rullerne i et ildfast fad og sætte dem i ovnen ? Jeg har ikke have eller gril. De lyder så dejlige. julie - 2011-03-26 17:22:12 Rigtig gode! Jeg steger dem på panden, hvilket også fungerer rigtig godt. Man kan også sagtens erstatte purløg, med basilikum. Rita - 2009-06-28 09:26:04 Prøv at lægge bacon omkring rullen. og mere hvidløg :-O. Per - 2009-06-23 07:15:22 Tiden kommer jo meget an på hvor varm grillen er og hvor tæt risten er på gløderne. Men der gik faktisk længere end vi havde troet før rullerne var gennemstegte, hvilket de jo skal være når det er fjerkræ. anonym - 2009-06-22 00:53:51 Tak Sys... det er da værd at huske på. Har nogen prøvet denne ret? Synes 15-20 min på grill lyder længe for kalkunkød Sys - 2005-01-01 01:01:01 Pres ALDRIG hvidløg. Hak dem i stedet. At presse et hvidløg, er at sidestille med regulær voldtægt, af dette ædle kryderri/grøntsag. Når vi presser frigør vi hvidløgets olier, der dels for vi menneske til at "lugte fælt" og dels kan give os en smagsoplevelse af denne ædle urt som værende "metal". Hak det i stedet fint på spækbrættet - det kan gøres på under 10 sek. - og tilsæt de finthakkede hvidløgfed, og alle vil få en velsignet og velsmagede oplevelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne