Grillbøf med marinerede urter
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Start med urterne.
Skræl gulerødderne til tynde flager med en kartoffelskræller. Damp forårsløgene i letsaltet vand under låg i en gryde i 2-3 min., tilsæt de grønne bønner og lad det dampe yderligere et par minutter under låg. Tag urterne op med en hulske og lad dem dryppe af i en si. Giv gulerodsflagerne et ganske kort opkog i vandet og lad også dem dryppe af. Marinade: Giv samtlige ingredienser et opkog og smag marinaden til. Overhæld alle tre slags urter med marinaden, mens de endnu er varme. Drys bøfferne med hvidløgspeber og steg dem på begge sider på havegrill eller grillpande. Server urterne lune eller kolde til, evt. ledsaget af flute smurt med hvidløgskvark. |
|
Opskriften er vist 19306 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne