Frikadellespid til grillen
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fars:
Rør kødet sammen med de andre ingredienser til en temmelig fast fars, der stilles koldt en halv times tid. Juster evt. farsens konsistens med lidt danskvand. Form farsen til små frikadeller, der forsteges i ovn eller på en tør pande. Opbevares koldt indtil grilningen, hvor de sættes på våde træspid skiftevis med champignoner og cherrytomater, pensles med en anelse grillolie og steges gyldne og varme på havegrillen. Tilbehør: Aubergineskiver pensles med en smule grillolie, drysses med lidt oregano og grilles på begge sider, til de er bløde. Serveres med grøn salat og brød. |
|
Opskriften er vist 11893 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne