Lammefrikasse med fennikel
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Lammebovsternene koges op ved svag varme i lammebouillon.
Suppen afskummes og ternene tages op.
Fennikel deles i kvarte og gives et kort opkog.
Vandet kasseres.
Smør og olie kommes i gryde og tilsættes de pillede skalotteløg. Tilsæt knust enebær og blancheret fennikel. Læg kødtern i og hæld lammebouillonen ved. Gryderetten koges ved svag varme i ca. 35 min, de sidste 5 minutter med ærter. Jævnes med udrørt maizena og smages til med sennep, salt og peber. Drys retten med lidt reven citronskal og evt. lidt fennikeldusk. Serveres med nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 8997 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne