Grillspyd med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : |
|
|
Grillspyd:
Kødet skæres i små stykker, og ligges i marinade i ca. 2 timer på køl. rengør grøntsagerne og snit dem i grove stykker. Fordel grøntsagerne jævnt mellem kødstykkerne. Lad spydene starte på inddirekte varme i ca. 15 min. Lad dem herefter få direkte stegning i ca. 10 min. Servering: Server spydene med nye ristede kartofler i piripiri marinade og hvidløgsbrød. |
|
Opskriften er vist 29121 gange,
og udskrevet 659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer ih - 2010-06-22 14:34:20 LÆGGES i marinade!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne