Grillspyd med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grillede rejer:
Rejerne pilles inden de sættes på spydene. Rengør herefter grøntsagerne og snit dem i lidt grove stykker. Fordel grøntsagerne jævnt mellem rejerne. Lad spydene starte på inddirekte varme i ca. 15 min. Lad dem herefter få direkte stegning i ca. 10 min. Hvidløgsbrød: Skær brødene over og smør dem med lidt olie og gnid hvidløg udover brødet. Drys lidt oregano over brødet og lad dem blive lækre sprøde på inddirekte varme. Servering: Server spydene med et stykke hvidløgsbrød til eller en let dressing. Tips: Du kan lade halerne side på rejerne, det ser lidt mere festligt ud. Hvis du ikke bruger Weber's grillspyd men almindelige træspyd, så husk at lade træ spydene ligge i vand en ½ time inden brug, så maden ikke hænger fast i træet. |
|
Opskriften er vist 97886 gange,
og udskrevet 2189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer simone - 2012-05-08 19:34:03 Kan de komme i ovn? Bob - 2007-08-08 21:28:18 Pensel evt. rejer m sweet chilisauce, smager perfekt også god til, børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne