Pitza med Pepperoni og Cocktailpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Lun vandet (35 grader) og opløs gæren heri og tilsæt olien. Tilsæt saltet og det meste af melet. Ælt dejen godt og længe igennem på et meldrysset bord, den skal være blank og smidig. Tilsæt resten af melet gradvis. Form dejen til en kugle og lad den hæve lunt og tildækket i ca 1 1/4 time, til den har fordoblet sit omfang.
Tips: Olien kan udelades, så skal vandmængden være 2 dl. Dejen rulles ud i passende størrelse og lægges på støbejerns grillpladen. Ingredienserne til tomatsaucen blandes og smøres ud over bunden i et jævnt lag. Pepperoni lægges nederst derefter skæres cocktailpølserne i stykker på langs og ligges ovenpå. Pynt med grønt peber og løg i skiver. Fordel champignon, ost og drys oregano hen over til sidst. Pizzaen bages i ca. 15 min. Servering: Serveres med grøn salat. Tips: Pas på - for hård varme, du behøver ikke at bruge et helt rør med briketter. |
|
Opskriften er vist 27782 gange,
og udskrevet 974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (52 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne