Pitza med Pepperoni og Cocktailpølser

Pitza med Pepperoni og Cocktailpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
1.75 dl.vand
20 g.gær
0.5 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
 
 Saucen:
2-3 dl.tomatsauce
1 Fedhvidløg, knust
 Salt
 Peber
1 tsk.Oregano
0.5 tsk.Chili
 
 Fyld:
½ Bakkepepperoni
1 BakkeCocktailpølser
1 Løg
1 Grøn peber
½ GlasChampignon
 Revet ost
 Oregano
 
Opskrift:
Lun vandet (35 grader) og opløs gæren heri og tilsæt olien. Tilsæt saltet og det meste af melet. Ælt dejen godt og længe igennem på et meldrysset bord, den skal være blank og smidig. Tilsæt resten af melet gradvis. Form dejen til en kugle og lad den hæve lunt og tildækket i ca 1 1/4 time, til den har fordoblet sit omfang.
Tips:
Olien kan udelades, så skal vandmængden være 2 dl.

Dejen rulles ud i passende størrelse og lægges på støbejerns grillpladen.

Ingredienserne til tomatsaucen blandes og smøres ud over bunden i et jævnt lag. Pepperoni lægges nederst derefter skæres cocktailpølserne i stykker på langs og ligges ovenpå. Pynt med grønt peber og løg i skiver.
Fordel champignon, ost og drys oregano hen over til sidst.

Pizzaen bages i ca. 15 min.

Servering:
Serveres med grøn salat.

Tips:

Pas på - for hård varme, du behøver ikke at bruge et helt rør med briketter.





karakterer:
Opskriften er vist 27782 gange,
og udskrevet 974 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig lækker