Laksesteak med varm kartoffelsalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : Red : |
|
|
Laksen:
Skyl laksesteaken og pensel den med olie og drys den med citronpeber. Laksen skal steges få minutter på indirekte, hvorefter den ligges på direkte i kort tid. Varm kartoffelsalat: Start med at koge kartoflerne, Pil dem og skær dem i skiver. Snit forårsløgene og rødløg. Bring 3 spsk. fuld olie i kog og svits forårsløg og rødløg. Smag til med sennep, salt & peber og vineddike. Derefter vendes kartoflerne i den varme marinade, og kartoffelsalaten stilles på indirekte mens laksesteakene steges. Servering: Pres frisk citron over laksesteaksen inden de serveres. Og server evt. et par friske cherrytomater til. Tips: Hvis du har frisk persille i haven, giver det en god smag i kartoffelsalaten eller som pynt. Kartoffelsalaten smager ekstra godt med nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 22285 gange,
og udskrevet 904 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer leifkisbye - 2011-01-23 18:14:11 hvor lang tid skal kartoflerne ca. have på indirekte varme skrubben - 2005-01-01 01:01:01 Hvis du har en kuglegrill, kan du stege direkte og indirekte anonym - 2005-01-01 01:01:01 Diretkte = Lige over gløderne anonym - 2005-01-01 01:01:01 Indirekte,direkte hvordan forstås det? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad betyder det at stege "på indirekte" ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne