Lammefrikasse 04
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kødet over i så meget vand, at det netop er dækket. Skum suppen når det begynder at koge og tilsæt laurbærblad, timian og stilkene fra persillen og 1 spsk salt. Kog kødet for svag varme til det er mørt - ca. 1 1/2 time. Si suppen og gem den til tilbehøret. Pil kødet fra benet og skær det i terninger.
Skær gulerødder og pastinak i små tern, skær porrerne i 1 cm tykke skiver og del blomkålen i buketter. Bring suppen i kog og tilsæt grønsager. Kog dem møre ca. 10 min. Tilsæt det udskårne kød. Rør en smørbolle af blødgjort smør og hvedemel. Læg smørbollen i suppen og lad den koge med ca. 2 min. Rør smørbollen ud og smag til med salt og peber. Tilsæt ærterne kort før servering. Drys med hakket persille og server med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 9467 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne