Revelsben med coleslaw
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Pisk alle ingredienserne sammen. Gem ca. 1 dl. Til pensling og servering. Skær om nødvendigt lidt fedt af de udskårne spareribs. Læg dem i kogende vand, tilsat lidt salt, og lad dem simre i ca. ½ time. Pensl de forkogte Revelsben med den sammen rørte marinade. Læg dem i et fad eller i en stor frysepose. Lad kødet trække mindst 3-5 timer, gerne fra om morgenen til om aftenen. Derefter fjernes lidt af marinadelaget med lidt køkkenrulle, så kødet ikke branker. Grill revelsbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte, og pensl dem indimellem med marinaden. Coleslaw: Snit kålen meget fint, riv gulerødder og æbler på den grove side af råkostjernet. Rør dressing af creme fraiche el. fromafe frais, mayonnaise og bland grøntsagerne og æbler i. Smag til med salt og peber. Pynt med æbler og drys med purløg |
|
Opskriften er vist 88381 gange,
og udskrevet 1773 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne