Grillede rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Knust hvidløg og frisk persille røres sammen med olie og en hel frisk citronsaft og hældes ud over rejerne. Lad rejerne ligge i marinaden i ca. ½-1 time inden de skal på grillen. Grillede Rejer: Lad rejerne stå i ca. 10 minutter på direkte varme, i en foliebakke. Servering: Kan servers i folibakken direkte fra grillen, eller hældes over på et fad. Rejerne servers hele, sammen med et stykke ristet brød. Tips: Lige inden servering, presses frisk citronsaft udover rejerne. Dobbel portionen og du har en lækker hovedret. |
|
Opskriften er vist 106987 gange,
og udskrevet 1863 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer c. pihl - 2012-05-27 23:03:29 Hvidvin i stedet for olie kan klart anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne