Grillede rejer

Grillede rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillede rejer, billede 4 Grillede rejer, billede 1 Grillede rejer, billede 2 Grillede rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Kogte tigerrejer
 
 Marinade:
2-4 Spsk.olie
2 Fedhvidløg
0.5 Bundtpersille
1 Citron
 
 
Opskrift:
Marinade:
Knust hvidløg og frisk persille røres sammen med olie og en hel frisk citronsaft og hældes ud over rejerne. Lad rejerne ligge i marinaden i ca. ½-1 time inden de skal på grillen.

Grillede Rejer:
Lad rejerne stå i ca. 10 minutter på direkte varme, i en foliebakke.

Servering:
Kan servers i folibakken direkte fra grillen, eller hældes over på et fad. Rejerne servers hele, sammen med et stykke ristet brød.

Tips:

Lige inden servering, presses frisk citronsaft udover rejerne. Dobbel portionen og du har en lækker hovedret.





karakterer:
Opskriften er vist 107088 gange,
og udskrevet 1867 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-27 23:03:29
Hvidvin i stedet for olie kan klart anbefales!