Tortillia Chips
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tortillia Chips:
Spred Chipsene ud i en foliobakke. Fordel Salsa dip ud over chipsene og drys revet ost ud over. Chipsene stilles på indirekte varme, hvor de skal stå indtil osten er smeltet. Servering: Server de lune chips med en kold drik som en lækker snack/forret. |
|
Opskriften er vist 37127 gange,
og udskrevet 718 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2020-01-09 12:05:07 Er Tortilla chips glutenfri ?? Kenneth - 2014-05-11 14:44:15 Det er da ikke en opskrift. Du kan lige så godt oprette endnu en "opskrift" hvor du lister Kim's Chips, Cremefraiche, og Dip mix... dennis - 2009-07-02 14:49:24 Husk det skal være cheeder ost Christinna - 2007-10-26 13:14:25 også godt med ananas og sådan nogle grønne stæreke ligesom chilli Mig - 2007-04-24 12:52:54 Nam nam Yving - 2005-01-01 01:01:01 Ja det er lækkert - men det her er jo ikke en opskrift !! fyn - 2005-01-01 01:01:01 kyllingestykker kan også med stor fordel spredes udover retten Trine - 2005-01-01 01:01:01 Den bedste snack, der findes! dennis - 2005-01-01 01:01:01 helt kanon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne