Grillspid med laks, kammuslinger og kæmperejer
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern Indsendt : Red : |
|
|
Rengør champignonerne og kammuslingerne til spiddene. Tag skallen af rejerne, men lad halen blive siddende. Fjern også tarmstrengen. Skær laksen ud i små rektangler som angivet ovenfor. Lad alle disse ingredienser marinere mindst 1 time i et par deciliter olivenolie, saft af ca. 1/2 citron, salt, peber og lidt fintklippet dild. Ingredienserne skal være dækket af marinaden.
Skyl tomater, peberfrugt og blegselleri til grønsagstilbehøret og skær det hele i små tern. Steg grønsagerne i lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Blend de sorte oliven med kapers samt lidt olivenolie så saucen bliver cremet/mayonnaiseagtig. Anbring efter afdrypning fisk, champignoner og skaldyr på spiddene. Lad spiddene gå igennem rejerne to steder. Drys spiddene med salt og peber. Kog risen sammen med lidt safran. Grill spiddene ca. 7 minutter på hver side. Læg lidt safranris, lidt grønsager og sauce på hver tallerken. Anbring spiddene oven på safranrisen og server. Giv citronbåde og godt brød til retten. |
|
Opskriften er vist 14205 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne