Grillet ananas med kanel og cognac
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Skræl ananasen og skær den i skiver. Fjern evt. stokken.
Læg hver skive på et kraftigt stykke alufolie, der er stort nok til at nå op omkring ananasskiven.
Drys skiverne med flormelis og lidt kanel og fold folien op omkring dem. Grill skiverne ca. 10 min og servér dem med flødeskum, creme fraiche eller nougat-is til. Tips: Ananasskiverne kan evt. serveres flamberede med cognac. |
|
Opskriften er vist 23044 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne