Lammefrikasse 03

Lammefrikasse 03 , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebov
4 gulerødder
4 porrer
1 bdt.persille
 
 Sovs:
2 spsk.smør
3 spsk.hvedemel
6 dl.suppe (lammebouillon)
250 g.fine ærter
 salt
 peber
Opskrift:
Kom kødet i en gryde med letsaltet vand, der lige dækker. Bring i kog og skum grundigt. Tilsæt persillestilke og porretoppe. Lad koge op og skum atter.

Dæmp varmen og kog sagte videre i ca. 1½ time, til kødet er mørt. De sidste 15-20 min. koges gulerødder og porrer med. Tag kød og grøntsager op og si suppen.

Sovs:
Smelt smørret i en gryde. Bag op med melet og spæd med den siede suppe. Lad koge igennem et par min.

Smag til med krydderier og tilsæt ærter og masser af hakket persille. Skær kødet ud og varm det igennem i sovsen.

Servér retten med de kogte grønsager og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10330 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu