Lammefrikasse 03
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en gryde med letsaltet vand, der lige dækker.
Bring i kog og skum grundigt.
Tilsæt persillestilke og porretoppe.
Lad koge op og skum atter.
Dæmp varmen og kog sagte videre i ca. 1½ time, til kødet er mørt. De sidste 15-20 min. koges gulerødder og porrer med. Tag kød og grøntsager op og si suppen. Sovs: Smelt smørret i en gryde. Bag op med melet og spæd med den siede suppe. Lad koge igennem et par min. Smag til med krydderier og tilsæt ærter og masser af hakket persille. Skær kødet ud og varm det igennem i sovsen. Servér retten med de kogte grønsager og kartofler. |
|
Opskriften er vist 10330 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne