Jordbær med kastaieskum
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Kom kastanjerne i en gryde med mælk og vaniljeessens. Læg låg på og kog ved svag varme ca. 15 minutter til kastanjerne er bløde. Pres det gennem en si og rør appelsinskal og saft, rom og sukker i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i puréen. Hæld den over de rensede jordbær og server.
|
|
Opskriften er vist 8384 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne