Grand Marnier soufflé med friske bær

Grand Marnier soufflé med friske bær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kold dessertsouffle

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
85 g.sukker
5 spsk.Grand Marnier
2 Husblas, blade
 dl.piskefløde
100 g.hindbær
100 g.blåbær
100 g.jordbær
 
Opskrift:
Kom æggeblommer og sukker i en skål og sæt den over vandbad. Pisk æggemassen tyk og skummende over den koghede damp og pisk Grand Marnier i. Læg husblasen i koldt vand nogle minutter. Tryk den fri for vand og kom den direkte i den varme æggemasse, mens der piskes. Lad cremen svale. Pisk fløden og æggehviderne stive. Vend først flødeskummet i den afkølede creme og derefter de stiftpiskede æggehvider. Kom soufflémassen i en form som stilles koldt nogle timer til desserten er stiv. Kom friske bær på toppen af souffléen og server også nogle til i en skål.





karakterer:
Opskriften er vist 16508 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu