Gelato di tutti frutti (Italiensk is)
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Man lader sukkeret koge med vandet i nogle minutter, så purerer man frugter og bær. Rør pureen ud i sukkervandet og lad det småkoge i 5 minutter, hvorefter man lader det stå tildækket for at køle af. Så udbløder man husblasen og rører det i frugtmassen og man skal røre i mindst 1 minut i frugtmassen, efter man har puttet husblasen i. Så pisker man fløden stiv og vender den i frugtmassen og fryser isen i sit køleskab til den er bleven stiv.
|
|
Opskriften er vist 24204 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil Rohde - 2011-09-24 19:19:39 Dette indlæg kommer 3 år efter Carsten Bruuns indlæg. Men måske er der stadig en chance for et svar. En opskift på en traditionel italiensk Gelato? En opskift på en traditionel italiensk Tutti Frutti? Carsten Bruun - 2008-06-07 13:38:55 Traditionel Gelato har IKKE piskefløde. Det er netop det, som adskiller italiensk is fra "normal" is. Husblas er også en tilsnigelse i forhold til de traditionelle opskrifter ligesom frugten aldeles ikke pureres. Denne opskrift bør ikke have denne overskrift, for det er ikke italiensk Gelato (betyder frossen og har ikke noget med gelatine at gøre). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne