Jordbær med citronsauce
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker sammen i en gryde. Bland maizenamel, citronsaft, revet citronskal og 1½ dl vand. Bring citronblandingen i kog over svag varme. Lad den koge til den er tyk ca. 2 minutter. Purer 150 g jordbær i en blender. Bland citronblandingen i pureen. Fordel blandingen i 8 portionsglas. Kom resten af jordbærrene ned i saucen og pynt med et par stjernefrugtskiver.
|
|
Opskriften er vist 13180 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne