Fetasoufflé med grønkål

Fetasoufflé med grønkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oste - Feta

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.frossen grønkål 450 g
3 dl.skummetmælk
5 spsk.mel
1 bægerfetaost
4 æg
0.5 tsk.salt
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Grønkålen optøs. Mælk og mel piskes sammen i en gryde der varmes op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen. Fetaosten skæres i tern og piskes i jævningen. Æggeblommerne piskes i. Grønkålen vendes i sammen med salt, peebr og muskat. Hviderne piskes stive og vendes i dejen der fyldes i et letsmurt ildfast fad med høj kant. Bages ca. 1 time og 10 minutter ved 175 grader. Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 15060 gange,
og udskrevet 399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange gram feta menes der med 1 bæger fetaost??