Fetasoufflé med grønkål
Hovedingrediens : Oste - Feta Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Grønkålen optøs. Mælk og mel piskes sammen i en gryde der varmes op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen. Fetaosten skæres i tern og piskes i jævningen. Æggeblommerne piskes i. Grønkålen vendes i sammen med salt, peebr og muskat. Hviderne piskes stive og vendes i dejen der fyldes i et letsmurt ildfast fad med høj kant. Bages ca. 1 time og 10 minutter ved 175 grader. Serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 15114 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange gram feta menes der med 1 bæger fetaost?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne