Lammefilet i svinenet med kalvesoufflefars
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
|
|
lammesoufflefars:
Kødet blendes i foodprocessor med æggehvide, salt og peber. Fløden hældes i lidt ad gangen Lammefilet i svinenet: Svinenettet glattes ud og souffléfarsen smøres på. Den afbrunede lammefilet lægges på og krydres med salt, peber og rosmarin. Svinenettet lukkes om lammefileten. Brunes af på pande og steges i ovn ca. 15 minutter ved 200 grader C. Sauce: Sukkeret brunes og citronsaft presses i. Frisk timian kommes i sammen med kalvebouillonen og saucen koges ind til ca. det halve. Lige inden anretning piskes smør i ( jævnes evt. med maizenamel udrørt i lidt koldt vand, inden der piskes smør i). Grønsager: Spinaten ribbes og sauteres i smør, krydres med salt, peber og muskatnød. Årstidens grønsager skæres i passende stykker og sauteres i smør og krydres. Kartoflerne formes som store oliven, koges møre og ristes af i oliven olie. Anretning. Kødet skæres i skiver og lægges i halv cirkel på tallerkenen. Spinaten presses i en cylinderform og sættes på tallerkenen. Saucen hældes på og grønsager omkranser retten. Kartofler serveres i skål. |
|
Opskriften er vist 8709 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne