Fennikelsalat med laks
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Fennikel skylles og roden skæres af. Bladene pilles af og skæres i tynde strimler. Gemt de fine kviste til pynt.
Til marinaden blandes i en skål; citronsaft, peberrod, salt, peber og olivenolie. Appelsin skæres fuldstændig fri for skal og fileterne skæres fri. Appelsinsaften gemmes og kommes i marinaden. Fennikel og appelsinfileter kommes i marinaden og trækker heri 15 minutter. Laks skæres i brede strimler og vendes i salaten. Syrnet fløde kommes over og der pyntes med lidt fennikelkviste. |
|
Opskriften er vist 28446 gange,
og udskrevet 515 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne