Cornykage

Cornykage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.fuldkornshvedemel
150 g.3-kornsblanding
100 g.rosiner
3.5 dl.skummetmælk
6 æggehvider
5 tsk.bagepulver
40 ml.sødemiddel
 Vaniljeessens
 mandelessens
200 g.æble i små tern
 
Opskrift:
Bland mel, 3-kornsblanding og bagepulver. Tilsæt rosinerne. Tilsæt mælken lidt efter lidt og bland det hele godt. Tilsæt vanille og mandelessens samt sødemiddel og ælt til en smidig dej. Æbletern tilsættes dejen. Æggehviderne piskes stive og blandes forsigtigt med dejen. Hæld det hele i en form belagt med bagepapir. overfladen kan pyntes med mandel eller valnøddestykker. Bagetiden er ca. 40-50 min. i en forvarmet ovn på 170 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 22562 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu