Cocotteæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
4 cocotteforme pensles tyndt med olie, og rejerne fordeles i bunden. 1 æg slås ud i hver form. 1 spsk mælk hældes over hvert æg. Stilles i ovnen ca. 15 min. ved 175 grader.
|
|
Opskriften er vist 19696 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Vagn - 2010-06-24 12:00:55 Imponerende enkelt og så endda så godt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne