Cocotteæg

Cocotteæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
100 g.forsne optøede rejer
4 spsk.letmælk
 
 Tilbehør:
 Brød
 
Opskrift:
4 cocotteforme pensles tyndt med olie, og rejerne fordeles i bunden. 1 æg slås ud i hver form. 1 spsk mælk hældes over hvert æg. Stilles i ovnen ca. 15 min. ved 175 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 19696 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-24 12:00:55
Imponerende enkelt og så endda så godt...