Carpacchio af grøntsager

Carpacchio af grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 salt
150 g.kålrabi
1 stor gulerod
100 g.sukkerærter
 peber
1 prisesukker
3 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.vindruekerneolie
1 spsk.finthakkede basilikumblade
1 spsk.hakket purløg
1 kvistdild
 
Opskrift:
En stor gryde med letsaltet vand bringes i kog. Kålrabien skrælles og koges heri ca. 20 min., hvorefter guleroden tilsættes. Efter yderligere 10 minutter tages urterne op og skylles i koldt vand. Sukkerærterne lægges i den varme vand og trækker heri 5 minutter og tages herefter op og skylles under koldt vand. Til vinaigretten røres salt, peber, sukker og eddike sammen. Olien piskes i sammen med basilikum og purløg. Kålrabi og gulerod skæres i meget tynde skiver. Endestykkerne skæres i fine tern og blandes i olie-eddike dresssingen. Grøntsagsskiverne anrettes på 2 tallerkner sammen med sukkerærter, grøntsagsmarinaden og pyntes tilsidst med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 30614 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu