Banankage med appelsin og vanille
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes hvidt.
Appelsinskallen rives og saften presses ud.
Varm saft og skal med vaniljekorn.
Mos bananerne med gaffel.
Resten af ingredienserne blandes sammen med æg/sukker massen.
Beklæd en springform med papir. Bages ved 175 grader i 60 min Kvarkcreme blandes med lidt vanilje og appelsin og spises til kagen. Appelsinbåde kan også spises til. |
|
Opskriften er vist 36269 gange,
og udskrevet 737 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Denise - 2013-09-23 08:30:35 Smagen er god, men kagen blev godt nok sej og gummiagtig. sesse - 2008-02-23 17:05:54 det er en rigtig god og lækker kage, den er dejlig luftig, familien er vild med den. daniel - 2007-04-15 19:43:49 smager ikk som jeg havde regnet med den er meget meget tør dårlig kage stine - 2007-02-23 18:34:15 crem: der kunne godt være chocolade oven på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne