Bagte ferskner med vanillesovs
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Pisk blommen, mælk, sukker og kartoffelmel sammen i en gryde. Bring sovsen langsomt i kog under konstant omrøring. Når den er blevet tyk afkøles den, og vaniljesukker tilsættes.
Blancher fersknerne i kogende vand i et par min. og halver dem. Rør æblejuicen og honningen sammen. Læg fersknerne i et ovnfast fad, og hæld æblejuice honningen over. Bages i 15-20 min. ved 200 g. |
|
Opskriften er vist 27362 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer june - 2011-08-19 12:22:46 Det er en dårlig opskrift. Som der er en anden der skriver, så er vaniliesovsen rigtig dårlig og det er også dårligt, at der ikke står, hvordan man skal server det, skal man spise fersknerne varme eller kan man godt spise dem kolde? og havd med alt det væske, fra Æbelmosten og honingen, det ligger og sejler i, hvad skal det? mig - 2008-06-19 19:39:30 ej det er desværre ikke særlig lækkert...man kan smage æggeblommen i vannillecremen som iøvrigt får konsistens som snåt.og jeg undrede mig meget over hvordan man skulle få kernen ud af fersknen samtidig med at den skulle forblive som et halvt stykke. desværre ikke så lækkert som det lyder pernille - 2005-01-01 01:01:01 lyder ubevidst besønner ligt..... LÆKKERT anonym - 2005-01-01 01:01:01 mums... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne