Bagte ferskner med vanillesovs

Bagte ferskner med vanillesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 friske ferskner
1.5 dl.Æblejuice
1 spsk.honning
 
 Vanillesovs:
1 æggeblomme
2 dl.letmælk
0.5 spsk.sukker
0.5 spsk.kartoffelmel
0.5 spsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Pisk blommen, mælk, sukker og kartoffelmel sammen i en gryde. Bring sovsen langsomt i kog under konstant omrøring. Når den er blevet tyk afkøles den, og vaniljesukker tilsættes.

Blancher fersknerne i kogende vand i et par min. og halver dem.

Rør æblejuicen og honningen sammen. Læg fersknerne i et ovnfast fad, og hæld æblejuice honningen over.

Bages i 15-20 min. ved 200 g.





karakterer:
Opskriften er vist 27359 gange,
og udskrevet 460 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-19 12:22:46
Det er en dårlig opskrift. Som der er en anden der skriver, så er vaniliesovsen rigtig dårlig og det er også dårligt, at der ikke står, hvordan man skal server det, skal man spise fersknerne varme eller kan man godt spise dem kolde? og havd med alt det væske, fra Æbelmosten og honingen, det ligger og sejler i, hvad skal det?

  -   2008-06-19 19:39:30
ej det er desværre ikke særlig lækkert...man kan smage æggeblommen i vannillecremen som iøvrigt får konsistens som snåt.og jeg undrede mig meget over hvordan man skulle få kernen ud af fersknen samtidig med at den skulle forblive som et halvt stykke. desværre ikke så lækkert som det lyder

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder ubevidst besønner ligt..... LÆKKERT

  -   2005-01-01 01:01:01
mums...