Chicken Biryani

Chicken Biryani, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Oprindelsesland : Indien

IndienKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Chicken Biryani, billede 4 Chicken Biryani, billede 1 Chicken Biryani, billede 2 Chicken Biryani, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marinade:
3 spsk.yoghurt naturel
1 spsk.ingefær
4 fedhvidløg
1 tsk.salt
0.5 tsk.gurkemeje
1 tsk.paprika delikatesse
1 spsk.citronsaft
 
 Hele krydderier:
1 laurbærblad
4 kardemommekapsler
6 nelliker
1 kanelstang
1 stjerneanis
1 tsk.spidskommenfrø
 
 Øvrige ingredienser:
5 dl.basmatiris
2 spsk.olie
1 løg
1 dl.mynte, frisk
1 grøn chilipeber
0.5 dl.yoghurt naturel
0.5 tsk.chili
1 tsk.garam masala
1 tsk.salt
1 knsp.safran
1 l.vand
 
Opskrift:
Marinade:
Yoghurt, revet ingefær, presset hvidløg, salt, gurkemeje, paprika og citronsaft røres sammen.

Kyllingen deles i passende stykker med skind og ben og vendes i marinaden. Marinere mindst 1 time.


Varm olien i en gryde. Tilsæt de hele krydderier. Når krydderierne begynder at syde, tilsættes løg i halve skiver. Steg under jævnlig omrøring til løgene er lysebrune.

Tilsæt kyllingestykkerne og steg ca. 5 minutter ved middelvarme.

Tilsæt de øvrige ingredienser og bring gryden i kog. Simre ved middel varme 10-12 minutter under låg til risene er møre.

Lad evt. retten stå lidt uden varme så alle hårde ender er væk.

Tips:

Vi serverede en Raita til






karakterer:
Opskriften er vist 413 gange,
og udskrevet 1 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu