Chicken Biryani
Oprindelsesland : Indien Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Yoghurt, revet ingefær, presset hvidløg, salt, gurkemeje, paprika og citronsaft røres sammen. Kyllingen deles i passende stykker med skind og ben og vendes i marinaden. Marinere mindst 1 time. Varm olien i en gryde. Tilsæt de hele krydderier. Når krydderierne begynder at syde, tilsættes løg i halve skiver. Steg under jævnlig omrøring til løgene er lysebrune. Tilsæt kyllingestykkerne og steg ca. 5 minutter ved middelvarme. Tilsæt de øvrige ingredienser og bring gryden i kog. Simre ved middel varme 10-12 minutter under låg til risene er møre. Lad evt. retten stå lidt uden varme så alle hårde ender er væk. Tips: Vi serverede en Raita til |
|
|
Opskriften er vist 413 gange,
og udskrevet 1 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne