Pasta Alfredo med kylling
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 15 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pastaen koges i rigeligt letsaltet vand.
Olien varmes op på en pande. Kyllingefileterne krydres med salt og peber og steges møres ca. 8 minutter på hver side. Tages af panden og sættes til side. I samme pande tilsættes mælk, fløde, bouillon og hvidløg. Koges op og smages til med salt og peber. Den kogte pasta tilsættes samme med revet parmesan og koges op til saucen tykner 2-3 minutter. Servers med kyllingefilet skåret i skiver og et drys hakket persille på toppen. |
|
|
Opskriften er vist 490 gange,
og udskrevet 11 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne