Krumkager

Krumkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Krumkager, billede 4 Krumkager, billede 1 Krumkager, billede 2 Krumkager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Smørret smeltes og afkøles.

Slå æggene ud i en skål, og vej dem. Der skal bruges lige mængder æg. sukker, smør og hvedemel.

Pisk æg og sukker hvidt. Rør det smeltede og afkølede smør i, og til sidst vendes hvedemelet i.

Dejen bages i et krumkagejern, ca. 1 spsk. dej pr. kage. Bages til de er pænt lysebrune.

Formes over en form til krumkage, den minder om isvaffelform. Rullepind eller isvaffelform kan også bruges.





karakterer:
Opskriften er vist 185 gange,
og udskrevet 4 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8589 (2045 kcal)
KJ pr. stk. 715 (170 kcal)
Vægt ialt 515 gram
Vægt pr. stk. 42 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1667 KJ (397 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 22.8 gram
Kulhydrat 43.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu