Krumkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes og afkøles.
Slå æggene ud i en skål, og vej dem. Der skal bruges lige mængder æg. sukker, smør og hvedemel. Pisk æg og sukker hvidt. Rør det smeltede og afkølede smør i, og til sidst vendes hvedemelet i. Dejen bages i et krumkagejern, ca. 1 spsk. dej pr. kage. Bages til de er pænt lysebrune. Formes over en form til krumkage, den minder om isvaffelform. Rullepind eller isvaffelform kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 185 gange,
og udskrevet 4 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne