protein gulerodsbrud

protein gulerodsbrud, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 personer

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Malene09

Indsendt :     

Ingredienser:
 25gram gær
 4 stk æg
 75gram solsikkekerner
 130 gram revet gulerødder
 250gram glutenfri havregryn (alm kan sagtens bruges)
 250gram hytteost (laktosefri kan også bruges)
 1 1/2 tsk groft salt
 30gram atpro200 proteinpulver (smagsneutral)
 
 ovenpå
 15gram solsikke kerner
 15gram græskar kerner
Opskrift:
gær, æg og hytteost kommes i en skål, så gæren røres ud.
havregryn blendes til mel, og kommes derefter sammen med alle de resterende ingredienser op i skålen, røres til en fast konsistens, lad stå 10min, form derefter til boller, drys ovenpå med solsikke og græskar kerner. bages i ovnen ved varmluft 185grader i 20-25min.






karakterer:
Opskriften er vist 54 gange,
og udskrevet 8 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu