protein gulerodsbrud
Fryseegnet : ja Indsendt af : Malene09 Indsendt : |
|
|
gær, æg og hytteost kommes i en skål, så gæren røres ud.
havregryn blendes til mel, og kommes derefter sammen med alle de resterende ingredienser op i skålen, røres til en fast konsistens, lad stå 10min, form derefter til boller, drys ovenpå med solsikke og græskar kerner. bages i ovnen ved varmluft 185grader i 20-25min. |
|
|
Opskriften er vist 54 gange,
og udskrevet 8 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne