Græsk pastasalat
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at koge pastaen 10-12 minutter i rigeligt letsaltet vand.
Hældes i en sigte og skylles med koldt vand.
I mellemtiden skæres oliven i skiver, tomater, peberfrugt og agurk skæres i tern. Dressingen røres sammen. Kom pasta og grønsager i en skål, smuldre fetaen over, og hæld til sidt dressingen over. Det hele røres sammen, og er klar til at servere. |
|
Opskriften er vist 129 gange,
og udskrevet 4 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne