Æggekage med pølser
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chorizopølser, lidt stører end cocktailpølser deles.
Steg på en tør pande et par minutter inden tern af peberfrugt tilsættes, og gerne en anden farven en den gule vi har brugt. Steg nogle minutter til peberfrugten er "mør".
Lav så æggemassen. Pisk æggene med mælken og salt og peber efter behag sigt gerne æggemassen inden fintrevet parmesan tilsættes. Hæls æggemassen over pølserne og steg 20-30 minutter ved svag varme, gerne under låg. Pynt gerne med friskhakket purløg. Server evt. med Ciabattabrød. |
|
Opskriften er vist 399 gange,
og udskrevet 1 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne