Æggekage med pølser

Æggekage med pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Æggekage med pølser, billede 4 Æggekage med pølser, billede 1 Æggekage med pølser, billede 2 Æggekage med pølser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.Chorizopølser, mini
1 peberfrugt
 
6 æg
1 dl.mælk
 salt
 peber
 revet parmesan
 
 Pynt:
  friskPurløg
 
Opskrift:
Chorizopølser, lidt stører end cocktailpølser deles. Steg på en tør pande et par minutter inden tern af peberfrugt tilsættes, og gerne en anden farven en den gule vi har brugt. Steg nogle minutter til peberfrugten er "mør".

Lav så æggemassen.
Pisk æggene med mælken og salt og peber efter behag sigt gerne æggemassen inden fintrevet parmesan tilsættes.

Hæls æggemassen over pølserne og steg 20-30 minutter ved svag varme, gerne under låg.

Pynt gerne med friskhakket purløg.

Server evt. med Ciabattabrød.





karakterer:
Opskriften er vist 399 gange,
og udskrevet 1 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu