Lammecurry med spinat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Indsendt : |
|
|
Skær kødet i terninger (ca. 5 x 5 cm).
Flå tomaterne og rens og skyl spinaten.
Stil den til afdrypning i et dørslag.
Stød koriander og spidskommen i en morter (eller en kværn).
Pil og hak løget. Varm ghee’en op i en sauterpande og steg løget gyldent heri. Tilsæt finthakket hvidløg, ingefær og chili samt kødet, de stødte og de hele krydderier. Lad det stege lidt. Hak tomaterne og tilsæt dem og lad retten stege i yderligere 6-7 min. Hæld vandet ved, tilsæt lidt salt og peber og lad retten simre i 3 kvarters tid. Hak spinaten groft og bland den i retten. Lad den simre yderligere i 10 min. Smag til med limesaft samt salt og peber. |
|
Opskriften er vist 11547 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2013-03-03 21:01:50 Har ikke prøvet at lave retten endnu, men det virker lækkert, så den skal helt sikkert have et forsøg. Et lille tip: Rist korianderfrø og spidskommen let på en pande før de stødes i morteren. Det frigiver et ordentligt pift ekstra aroma... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne