Flødekarameller svenske
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Doris Fuglkjær Indsendt : |
|
|
Sirup, sukkker, piskefløde og margarine kommes i en gryde og koges under omrøring ved svag varme i 30 til 40 minutter. Massen skal blive tyk og jævn. Nu må kokosmelet eller rasp og hakkede mandler tilsættes
Hældes på smurt plade og skæres ud når massen er tilpas stiv. Eller kan hældes i små folie forme. De kan pakkes i plast folie enkeltvis. |
|
Opskriften er vist 17 gange,
og udskrevet 0 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne