Per’s chokoladekage med snask

Per’s chokoladekage med snask, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Personer

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Doris Fuglkjær

Indsendt :     

Ingredienser:
  Chokolade kagen
 4 dl. Mel
 5 dl. Sukker
 2 dl. Kakao
 2 tsk. Natron
 1 tsk. Bagepulver
 1/2 tsk. Salt
 2 stk. æg
 2 1/2 dl. Vand
 2 1/2 dl. Kærnemælk
 1 1/4 dl. Olie f.eks. Raps eller solsikke olie
 2 tsk. Vanillesukker
 
 
 Snasken / Fyldet / som skal smøres ovenpå chokoladekage .
 (Laves NÆSTE DAG og påføres derefter ovenpå chokoladekagen )
 
 1/2 liter piskefløde
 2 1/2 dl. Sukker
 1 dl. Kakao
 1 tsk. Vanillesukker
Opskrift:
Chokoladekage
Alt det tørre røres sammen først. Dernæst tilsættes alt det flydende.
Bages 35-40 minutter ved 175 grader.
Lille bradepande

Kagen skal stå til næste dag i køleskabet.

Snasken.
Pisk fløden stift og tilsæt resten.
Skal stå ca. 2 timer inden den serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 17 gange,
og udskrevet 1 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu