Per’s chokoladekage med snask
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Doris Fuglkjær Indsendt : |
|
|
Chokoladekage
Alt det tørre røres sammen først. Dernæst tilsættes alt det flydende. Bages 35-40 minutter ved 175 grader. Lille bradepande Kagen skal stå til næste dag i køleskabet. Snasken. Pisk fløden stift og tilsæt resten. Skal stå ca. 2 timer inden den serveres. |
|
Opskriften er vist 17 gange,
og udskrevet 1 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne