Pære/hasselnødde kage
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Pærerne skrælles, kærnehuse fjernes, og pærerne deles i halve eller kvarte.
Læg pærerne i kogende vand og kog dem i 3-5 minutter. Smør, sukker og vaniljesukker piskes sammen. Hasselnødder hakkes i små stykker. Bland mel, bagepulver og hasselnødder i smørblandingen. Del æggene. Tilsæt æggeblommer og mælk i dejen. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Smør en springform og drys lidt havregryn i bunden. Hæld dejen i formen og bag den i 35 minutter på 190 grader (almindelig ovn). |
|
Opskriften er vist 9 gange,
og udskrevet 0 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Missy - 2024-12-20 04:43:17 Det gik lige lidt for stærkt, da jeg skrev denne opskrift, og jeg glemte en linje. De kogte pærer lægges ovenpå den fordelte dej, før kagen sættes ind i ovnen til bagning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne