Baconsandwich, den bedste
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Ole Stander Morville Indsendt : |
|
|
Sådan gør du
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 2. Smør sandwichbrødene med smør. 3. Kom cheddarost på toppen af den ene skive og drys med lidt timian. 4. Læg brødene på en bageplade med bagepapir. 5. Brødene skal nu i ovnen i 8-10 minutter. 6. Imens steges baconskiverne sprøde. 7. Skær agurk og tomat i tynde skiver og skær 2 blade af salaten. 8. Når baconen er færdig og brødene er færdige i ovnen, så er sandwichene klar til at blive lavet. 9. Kom først lidt dressing på, så 2 blade salat oven på hinanden. Derefter 4 skiver bacon, agurk, tomat, og mere dressing og til sidst lægges den anden skive brød over. 10. Skær sandwichen i 2 trekanter. Dressing Hak rødløg fint og lav en lækker dressing ved at blande creme fraiche, mayonnaise, rødløg og paprika. Smag dressingen til med godt med salt og peber. Man kan også bruge en færdigkøbt dressing efter ens smag. |
|
|
Opskriften er vist 72 gange,
og udskrevet 0 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne